Hallo, Ik ben Celine

Elke dag help en inspireer ik mensen om een gezondere levensstijl na te streven. Het is niet enkel mijn job maar vooral mijn passie waar ik dag in, dag uit, mijn energie uit haal.

Van kleins af aan ben ik met gezonde voeding bezig. Het koken zit me in het bloed. Zo is mijn vader een fervent hobbykok en baat mijn stiefvader een restaurant uit

Diëtiste zijn betekent niet dat ik me alles ontzeg op vlak van eten. Integendeel. Ik kan enorm genieten van samen gezellig eten of koken voor mezelf en anderen. Uiteraard staat evenwichtige en gezonde voeding centraal.

Er is niets dat ik niet lust en ik noem mezelf met fierheid een Bourgondiër.

Diëtisite Celine uit Zottegem
Gezond leren eten met diëtiste Celine uit Zottegem

Mijn job als diëtiste kan ik onmiddellijk terugkoppelen aan mijn persoonlijke ervaring. Zelf heb ik geworsteld met mijn gewicht. Ik voelde me niet goed in mijn vel en ik had geen zin om te sporten. Een streng dieet volgen vond ik moeilijk en ik hield geen enkel dieet lang vol. 

Toen heb ik met de juiste hulp toch mijn weg naar een gelukkige en gezonde levensstijl gevonden.

Uiteindelijk was ik zo gebeten door gezonde voeding en mensen helpen dat ik hier verder in wou gaan.

Daarom heb ik me gespecialiseerd in de voeding- en dieetleer aan de Odisee hogeschool in Gent. In 2016 studeerde ik met onderscheiding af. Sindsdien heb ik nog geen moment stilgezeten. Ik blijf me bijscholen en verdiepen om jullie zoveel mogelijk te helpen. 

Zo ben ik ook equilibre3 mentor en Sana coach (Sandra Bekkari) en  heb ik mij gespecialiseerd in de darmproblematiek oa prikkelbaardarmsyndroom, Ulcerosa Colitis, Crohn….

Inmiddels is mijn droom uitgekomen door het opstarten van mijn eigen praktijk C’line

Ik kijk ernaar uit je te leren kennen!

Lieve woorden

Na vele diëten en het gekende jojo- effect moest er iets gebeuren. Ik kwam terecht bij Celine en of zij mijn leven veranderde?  Wees daar maar zeker van! 

Door haar persoonlijk advies, tips op maat van jouw leven en de blijvende motivatie en steun slaagde ik erin om 10 kg kwijt te raken. Ik ben Celine eeuwig dankbaar, niet alleen voor de verloren kilo’s maar ook voor de energie en de gezonde levensstijl!

- Lieselotte S.

Celine haar aanpak is totaal anders dan ik gewoon was en  daar ben ik haar enorm dankbaar voor!

Niet alleen zijn er kilo’s kwijt veel belangrijker ik voel me sinds jaren eindelijk terug goed in mijn vel! Geen eetbuien meer, een pak meer zelfvertrouwen en ik kan genieten van voeding zonder een voortdurend schuldgevoel te hebben.

Bedankt om niet alleen mijn diëtiste te zijn, maar ook mijn steun, mijn supporter, mijn psychologe en zoveel meer.

- Martine L.

Na een slechte bloeduitslag mbt diabetes type 2 besliste ik om een afspraak te maken bij een sanacoach. Zo kwam ik dus terecht bij mijn topcoach Celine Maes. Vanaf dat moment ging alles heel vlot. Tweewekelijkse controles van oa vet, spiermassa en vochtbalans gaven mij een totaal andere kijk op gewicht en nog steeds leer ik nieuwe dingen over voeding en wat voeding met je lichaam doet.

Ondertussen ben ik van iemand die totaal niet aan te zetten was tot bewegen een fervent wandelaar geworden.  

Ik ben ondertussen 28 kg afgevallen en volledig medicatievrij. Dankzij deze methode ben ik nu ex-diabeet en dit wil dus zeggen dat ik geen medicatie meer hoef te nemen. Ik heb geen hoge bloeddruk meer en heb terug een normaal hartritme. Dus ook hier geen medicatie meer! 

Ik voel mij zowel mentaal als fysiek sterker dan ooit! 

- Fiona V.

Zeer blij met de begeleiding van Celine! Al jaren problemen met mijn maag en darmen. nu gestart met het fodmap dieet en de begeleiding + recepten maken het een pak gemakkelijker! Gezien Corona ook de perfecte tijd om dit soort dieet te doen.

- Laura B.

Een nieuwe, frisse, gezonde start. En het ging goed! Wat me al jaren niet lukte, ging nu wel. Dankzij Céline, ze is er niet alleen om je te helpen met je voeding. Ze kan goed luisteren, begrijpt je verhaal en neemt tijd voor jou. Ze is een echte steun.

Zo ben ik al 10 kg afgevallen.

Natuurlijk liep het niet altijd even vlotjes, het dipje kwam er natuurlijk. Maar ze stelde mij gerust.

Bedankt Céline om mijn steun te zijn, naar mij te luisteren, mij bij te sturen, maar vooral om mij weer fitter te doen voelen, gezonder doen voelen. Ik krijg complimentjes dat ik er goed uit zie… Dankzij jou!

- Kathleen G.

Celine , een madam , die vooral luistert en dan een aanpassend gesprek voert , zomaar niets opdringt . Ben er begonnen voor jicht en nu heb ik een aangepast eetpatroon en een pak kilo's eraf zonder moeite . Ik kijk er altijd naar uit , ons halfuurtje prime-time . Een geluk om haar te kennen . Dank u , Celine

- Luc T.

"